C+C VITAMIN SHEER FLUID SPF 25

C+C VITAMIN SHEER FLUID SPF 25


Мултифункционална формула с лека текстура, която разкрива сияеща кожа за кратко време: хидратира и стяга, предпазва от слънчевите лъчи и изравнява цвета на лицето само в една стъпка. Антиоксидантното му действие осигурява подмладяващ ефект, като същевременно озарява, тонизира и минимизира несъвършенствата.


 • · Хидратирана, озарена кожа през целия ден.

  · Кожа, която е видимо по-стегната, гладка и по-еластична.

  · Адаптиращ се цвят, който осигурява равномерен, сияещ тен и помага за намаляване на несъвършенствата.

  · По-устойчива бариера на кожата.

  · Защита от слънчева радиация и вредните влияния на околната среда, причинени от свободните радикали.

 • 1. Използвайте всяка сутрин след почистване и прилагане на вашия серум.

  2. Нанесете малко количество от продукта на вашето лице и активирайте микросферите чрез масаж с леки, кръгови движения, докато тенът на кожата стане равномерен.

  3. За перфектен завършек изпълнявайте движения нагоре, навън от центъра на лицето.

  1. · ЕКСТРАКТ ОТ ГОРЧИВ ПОРТОКОЛ (CITRUS AURANTIUM VAR. AMARA): С изключителни хидратиращи свойства, този екстракт регулира трансепидермалната загуба на вода. В същото време неговото високо съдържание на витамин Спомага за стимулирането на синтеза на колаген.

  2. ЕКСТРАКТ ОТ ЛАЙМ (CITRUS AURANTIFOLIA): Способен да абсорбира и намалява загубата от трансепидермална вода, този екстракт -обогатен с витамин С, AHAи минерали - предотвратява дехидратацията.

  3. · АРГИНИН: Една от 20 аминокиселини, които създават протеини. Способността му да образува воден слой върху кожата прави аргинина идеалната съставка за хидратация и спомага за възстановяване на комфорта на кожата след почистване. СТЯГА СТАБИЛИЗИРАНА АСКОРБИНОВА КИСЕЛИНА: Този мощен антиоксидант увеличава производството на колаген и хиалуронова киселина, което предотвратява появата на бръчки и отпуснатост на кожата. По същия начин той защитава срещу свободните радикали.

  4. · НАТУРАЛНА ФОРМА КОЛАГЕНАМИНОКИСЕЛИНИ: Получава се от чист морски колаген, тези аминокиселини увеличават и насърчават производството на колаген и спомагат за предпазване на кожата от оксидативен стрес.

  5. · АНТИОКСИДАНТЕН КОМПЛЕКС НА ОСНОВАТА НА ЖЕНШЕН, ЯБЪЛКА, ПРАСКОВА И ЕКСТРАКТ ОТ ПШЕНИЦА: комбинация от растителни съставки, които спомагат за защита на кожата от метали, генерирани от замърсяване.

  6. · ОЗАРЯВАЩИ МИКРОСФЕРИ: Микрочастици, които променят цвета си при прилагане, за да се постигне адаптивен тен и естествено покритие, което подобрява външния вид на кожата.